Pigg och glad idag :) Nu ska det snabb städas, eftersom det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig. Har haft så ont i höften att jag inte ens har kunnat tagit på mig skorna utan att gråta.. men idag känns det betydligt mycket bättre. så det är skönt :D Men ´Tessan kommer snart på fika. Okej att det är lite, men fixa det värsta känns som en bra ide ;)

Men jag skriver mera sen..
Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär. Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker. Om du har extra tungt arbete kan du ha rätt till gravidpenning (tidigare havandeskapspenning) från och med nu. Du ansöker om gravidpenning hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Shit det är redan Söndag. Skönt att helgen är förbi. Vilket betyder en ny vecka :) Idag blir det till att städa och plocka undan det sista. Ska ju visa lägenheten idag. visst har ju varnat att jag har mycket saker nu för att jag ska ha barn. Men det behöver ju inte se stökigt ut för det..*Ss* Så jag hoppas verkligen att hon säger JA.. Ni kan inte förstå min lycka då.. En 3a på 93.3 kvm är absolut inte illa pinkat. Precis en sån 3a som jag vill ha

Igår var jag hos Ingela & Luis. Åt goda piroger. Bastade med ansiktsmask & hårinpackning. Så nu är man som en bebis själv..*ss* Blev rätt sent igår. Men vaknade vid 8a iaf och kände mig pigg. så jag har absolut inget att klaga på än så länge ;)
Nej nu ska jag göra mig redo för denna dag :)
Undrar hur många läsare jag skulle få den dagen jag låser upp min blogg? OM jag nu gör det. Fast först ska ju några inlägg raderas då.. hehe.. Men vad tror ni? Har ju inte alls många nu eftersom den är låst och det är inte alls många som har lösenordet.. Men jag funderar nästan på att låsa upp den. roligare och skriva när man har fler unika läsare än 2-10 st på en dag.. Men får se vad det blir med det :) Lördag idag och jag ska väl fortsätta här hemma eftersom jag ska visa min lgh i morgon söndag. Hoppas allt kommer att gå bra och hon säger JA.. Annars kommer jag fälla en tår eller så..

Ja trött är bara förnamnet här just nu. Har knappt sovit i natt.. Kissat otalt många gånger. Sen har jag haft onda sammandragningar.. Ja det är väl nu det börjar? Och ena handen hade svullnat upp så det gjorde ont.. ska det vara så här alla de sista veckorna så vill jag fan inte vara med! För jag orkar inte vara konstant trött. och bara en promenad med hunden nu är ännu jobbigare nu än innan. Okej att det gjorde ont mellan benen. Men nu är det i magen och det känns som att hon ska trilla ur eller nått :S Neeh jag är nog inte gjord för att vara gravid. Och inte ensam.. Neeh jag gillar helt enkelt inte att vara gravid. Okej sen, visst jag kommer att vara trött pga vakna nätter osv. Men man får ju en helt annan ork då. Just nu är det ju bara mig själv jag ska orka med..*ss* Sen blir det ju bebis. hunden sköter ju sig själv, jaa såklart han måste ju ut och gå. Men ja jag ser ju hellre att mitt barn får massa frisk luft än att vi sitter inne hela tiden.
Neh nu ska jag åter gå till kaffet. Och snart äta lite lunch innan jag ska åka hem igen.

Vaknade i morse. Toan.. KISSA som vanligt. och vad är det jag ser? Joooo.. slemmigt blod på pappret.. Så ja jag antar att det är slemproppen som har börjat lossna. Och den är så väldigt inviduell. Vissa går den jätte tidigt på. Men den kan åter byggas. Vissa går den inte alls på tills det är dags.. Men blev ganska upprymd för hur mycket jag än känner bebis i magen och allt. Så blev det lixom verkligt att det är verkligen inte lång tid kvar nu :O Så idag har jag mest legat på soffan och tagit det lugnt och sovit, sovit och sovit lite mer pga molande mensvärk i magen.. Ja den är inte så där super kul.. Men allt ska ju övas i magen inför förlossningen.. Och som sagt det är fan inte lång tid kvar nu..
Är det nu jag ska få panik?
usch inatt hade jag värsta mardrömmarna. Först på väg in till förlossningen skulle jag hämta T på vägen. Men han står & bråkar med S så han kunde inte följa med. ( Rätt verklighetstroget iaf ) så in på FL helt ensam. Vad tittar ut? Inte 1 barn utan 2 barn.. Jag hade fått tvillingar. Och jag kände bara paniken växa och jag vill ju inte ha 2 barn. Jag skulle ju bara ha 1 barn. Jag har ju bara en vanlig vagn och en säng. så visste inte hur det skulle lösas.. Och på det så fick jag äckel känslor för det andra barnet. Hade ju bara räknat med 1. Så fick sitta hos min barnmorska i flera timmar och gråta.. Sen började min hund skälla åt grannen, så jag vaknade. hehe. Konstiga drömmar kan man ju ha ;)
Jaa idag har jag shoppat igen :) Blev lite på Ikea och sen massa städ saker på Rusta. Behövde en hel del nytt hem plus att alla sprayer håller på att ta slut. Ja jag har riktig städ nojja..*ss* Men blir ju inte till så mycket annat hemma. Eftersom jag är rastlös 24/7. Och så köpte jag en super söt nalle som jag tänkte att bebis ska ha i vagnen.. Tänkte fota allt. Men sen kom jag på att allt är ju hemma. Och jag är kvar än hos mamma :) Men jag lägger ut nallen ikväll. Då den just nu ligger i tvättmaskningen.. Kan ju inte lägga ner en smutsig nalle med massa äckel på. Folk har ju tagit i den plus all skit som kommer från fabrikerna, lasten osv..
Just nu håller mamma & Bente på att fixa mammas vardagsrum. Jag orkar inte efter att ha knallat runt i massor med olika butiker. Inte alltid lätt och vara gravid ;) Kommer bli så fint där inne när det är klart :D
Blogg.se har nu iaf fixat bloggen. Så hoppas att det kommer att funkar och hålla i sig.. Hörs sen :) Puss!
Känns inget kul och uppdatera bloggen alls när den bara är konstig iaf. Och jag får inga direkta svar heller på vad som är felet? Snart stänger jag denna om det inte blir bättre faktiskt.. För jag kan inget om hur man fixar sånt här själv heller. Html koder och sånt är inget för mig. Fast jag har fått MVG på alla dator kurser i skolan..*ss*
Sitter hos mamma nu iaf. Inge skojj o vara hemma själv längre. Jag är så rastlös och längtar bara efter mitt fina barn. Så kommer jag vara allt annat än rastlös sen ;)
Vecka 30 idag.. shit.. aah typ 23 veckor sen jag plussade då altså.. Hiihii..
Men jag mår bra iaf :)
Usch igår på kvällen började jag må jätte dåligt. Kände mig helt yr i huvudet och helt svimfärdig. Så bestämde mig för att åka till mamsen. Inge kul och sitta hemma själv och må så som jag gjorde. Så nu sitter jag här och dricker te. ska snart pula i mig lite frukost och sen gå ut med hårbollen :)
Tror även bebis har fixerat sig.. Vilket känns mindre bra. Hade inte ett dugg ont igår och så brukar det bli när barnet har fixerat sig. Så tänkte att jag ska vänta tills efter lunch och känner jag inget då så blir det ett samtal till BM för o se om hon är ruckbar eller inte.
Måste fan säga att blogg.se SUGER.. De säger först att det är "skräp kod" ( får inte heller något svar om vad skräp kod är för nått ) och sen fixar jag det jag gör allt de säger men ändå ser min blogg as konstig ut.. Fattar inte ens varför den ser konstig ut. Har inte varit inne och ändrat i stilmallarna eller gjort något speciellt när jag har skrivit ett inlägg heller.. Skrivit normalt och lagt in någon bild då och då. Detta är ändå den enda bloggen jag vet med lösenord? Och jag orkar verkligen inte byta igen.. Jaa den blev bara konstig i förrgår? tror jag det var. Utan att jag ens hade gjort något speciellt. Publicerat ett inlägg precis som vanligt som jag alltid gör.. Jävla skit..
Idag har jag shoppat från laredoute.se kände mig värd att shoppa lite till mig själv. Eller ja till hemmet :)


Känner mig hel nöjd samt att det var 3 st lampor.. Och så googlade jag på rabatt kod så blev fri frakt och ett bedset för 0 kr :) Så allt detta för 253:- tycker jag är super :) Så nu så kan jag kasta mina fula blåa kaffemuggar som jag absolut inte gillar..

Det går sakta men säkert här hemma.. Vill bara flytta iaf så jag verkligen kan börja göra ett bra & ett fint hem till mig & bebis :)
Så nu är besöket på mvc klart :) Och jag gillar verkligen min barnmorska. Hon är så gullig :)

Sf måttet låg på 27 cm ( precis på kurvan )
110/60 var mitt blodtryck på
och bebis hjärtslag låg på 142
Och sockret var på 5.9


Så allt såg helt enkelt helt super bra ut :)
Och så tog vi danderyd som första hands val om bb när jag väl ska in o föda. 
Fast det blir ks om bebis vill komma förtidigt. Inte för att jag har nått som tyder på att hon ska komma tidigt. Så vet man aldrig iaf.. Det är 11 veckor kvar till beräknad bf. Men jag hoppas på 9 veckor kvar. Och jag hoppas verkligen inte att jag ska gå över tiden.

Nu är det varannan vecka besök på mvc. Hoppas bara tiden kommer gå super fort.. Pillar på vagnen hela tiden och bara längtar efter mitt älskade barn.
God morgon i snöyran :) Igår blev det som sagt in på förlossningen för jag trodde jag hade läckt vatten.. Men det var falskt alarm som tur var :) Och barnmorskan jag fick var såååå jävla otrevlig.. Hon tog min puls och blodtryck och så fick jag ligga med grejer på magen i 30 min o lyssna på bebis hjärta. Och fick inte veta hur något såg ut. Hon sa ingenting vilket gjorde mig orolig.. Sen kom doktorn. Fick samma som förra gången och hon är super bra så det kändes fint iaf. Och en praktikant.. Var inge kul o ligga i gynstolen när en man skulle undersöka mig. Har inte gjort en gyn undersökning på flera år :P Så fick jag se mitt älskade barn igen :) Allt såg fint ut, hjärtat, huvudet och ryggraden samt fostervatten mängden var super bra :D Så kan inte vara mera nöjd. Och hon såg ingen snopp heller.. Så nu kan jag nog vara rätt säker på att det är en liten prinsessa som ligger och jäser i min mage... Åååh vad jag längtar tills hon kommer. :)
Änltligen så har vagnen kommit.. Trodde inte ens den var skickad då den fortfarande stod som under behandling.. Men när schenker ringde mig i morse och sa att de är här om 1 timme hoppade jag upp ur sängen av lycka :D Killen som körde bilen var snäll och bar upp den åt mig. Hade aldrig klarat att bära en sådan stor kartong på ca 25 kg.. Neeh då hade jag fått ställa mig på gatan och gråta eller nått.. HAHA.. Så nu är den ihop monterad och bäddad :) Gissa om jag längtar något sjukt mycket :)
Sen åkte jag till kungsängen för att fixa med lite papper. Blev även en fika med Suzanne :)
Sen hem laga käk.. Eller ja laga o laga.. Värma vatten och i med tortelinin. Hade absolut ingen lust att laga mat idag..Så nu ligger jag på soffan och är super trött eftersom jag gick upp så tidigt i morse. Brukar ju gå upp vid halv 9-9 i vanliga fall :P Alla <3 dag idag.. Men jag mår bra :) Jag känner att jag behöver ingen som köper rosor till mig för att det är någon speciell dag.. Jag har Mitt barn i Min mage ( som just nu gör kullerbyttor eller nått ) min mysiga hårboll, en fin familj och vackra vänner. Känner att just nu kan jag inte önska något mer :)
Asså, min dammsugare är nästan helt trasig.. Och idag när jag moppade, jooo tror ni inte skaftet gick sönder på min mopp? Blir så less...

Väntar fortfarande på att soc ska göra hembesök så jag kan få pengar till en ny dammsugre. Mopp kan jag köpa själv.. vad kan de kosta 100 kr?


undrar vad de kommer och säga om min vagn som kostade 3500 drygt med frakt.. men de borde ju godkänna det? Är ju upp till 16 kg och med sittdel i det priset.. Så jag tyckte det var billigt.. jaaa nästa vecka får jag hem den.. Och jag har en liten plan hur jag ska göra om här hemma ;)


Hmm, kanske är dags att uppdatera lite..*ss* har inte haft så mycket att skriva faktiskt.. Nu är jag i vecka 28 och det är 12 veckor kvar.. Vill bara att det ska gå 3 veckor fort fort fort.. För OM min bebis får för sig och komma tidigare så kommer jag känna mig mer och mer lugn efter vecka 31 (30+0) för ju längre tiden går desto större överlevnads chans blir det :D 88 dagar kvar idag också.. Känns så jävla bra :D

Vagnen är också beställd.. Men har ännu inte fått någon orderbekräftelse. Mejlade kundtjänst i Måndags men har fortfarande inte fått något svar.. så har jag inte fått svar innan kl 2 idag så får jag lov att ringa dit och se hur det går. Tog ju på avbetalning. Men har ju 2 st telefoner på avbetalning. Dock inte som jag själv använder. Så jag har ju ingen aning om hur mycket kredit jag har kvar..

Neeh nu ska jag gå o skita ;)
Wiihoo.. Har kommit ut 2 nya lägenheter som jag kunde söka :D LYCKA var ordet för det kan jag säga.. å tänkte ringa idag och ligga i lite.. Jag vill verkligen ha den på Östervägen. Har drömt om adoption nu 2 nätter i rad :S Helt sjukt.. Inte att jag eller bebis är eller ska bli adopterade utan adoption i allmänhet.. Usch inge kul alls.. Snart ska jag hoppa i ytterkläderna och gå ut med Vilgot och möta Malin så ska vi fika =)