Varför har jag så många besökare när jag ändå aldrig skriver? 
Och eftersom jag aldrig skriver så känns det rätt meningslöst att skriva ett inlägg...
 
Alva är idag 12 veckor. Tiden verkligen springer iväg. Helst sjukt.. Hon kan nu skratta med ljud och sätta sig upp själv när hon halvligger mot mina ben. Duktig tjej!!!!
Ja och nu verkar hon ha somnat för natten.. Så får nog räkna med att gå upp runt 5 i morgon bitti.. Inte lika lockande när hon brukar vakna vid 7 annars.. 
 
Just nu sitter jag & väntar på Micke & hans bror så ska vi käka lite och kolla på film.. 
 
 
Sådan mor.. Sådan dotter ;) HAHA
 
 
Älskade barn <3 <3 <3  <3
 
Borta bra men hemma bäst :) Hela helgen har spenderats ute på landet. Varit så skönt att komma bort fast det inte har varit långt. Varit katt & husvakt med mamma :) 
Alva har hittat ett nytt läte som hon helst använder sig av rätt ofta nu. Ska försöka ladda upp filmen på youtube någon dag när jag orkar lägga in allt i datorn..
Måste även komma ihåg att köpa ett minne som jag kan lägga över filmer & bilder på Alva. Skulle verkligen inte vilja att det försvann..
 
Nu ligger hon och halvsover på sängen i sitt rum.. Jag väntar på att tvätten ska bli klar och att micke ska ringa så ska vi gå till Ica o köpa lite gott o sen hem o glo på film.. får se vad klockan blir också så jag kan slänga i en färg i mitt hår :) Ser ju ut som ett  hej kom o hjälp mig i skallen.. hehe.. Men kan ju inte färga håret med ett barn som inte sover på dagarna.. 
 
Usch o blä för att vara dålig.. Inget kul alls.. 
Alva har varit ett litet drömbarn idag :) Tur det för mig.. Hehe Så vi har mest myst hela dagen :)
Igår var vi på 2 månaderskontrollen och det gick jätte bra. Min lilla tjej börjar bli stor nu. Ökat jätte bra i vikt och växer som hon ska göra.. Mammas duktiga tjej <3
 
Hon ler och pratar stup i ett.. Snackar på som aldrig förr. Gärna stå upp ska hon göra och hon orkar det länge.. Undra när hon ska börja krypa, kommer verkligen ha fullt upp sen.. hahaha..
Neeh nu ska jag små plocka hemma medan jag har lite energi över..