Nu är badrummet nästan helt utrivet. Hoppas det inte tar allt förlång tid. Är det klart till julen så är jag nöjd! :)





Så idag har vi varit hos moster nästan hela dagen och bara myst massor :D eller jaaa jag och Alva sov i typ 2 timmar. Härligt sällskap man är hahaha. Blev bjudna på lunch. Även Alva tyckte det var gott :D





Så nu är vi hos Micke. Går ju inte att vara hemma. hehe. Och han är väl hemma närsom. Men jag är trött igen. Så blir väl sängen med Alva *Ssss*

Sitter och väntar på hantverkarna nu som ska komma och riva hela badrummet. Om jag har otur och det är fuktskadat så kan det ta 4-6 veckor. Fattar ni så lång tid utan ett badrum?? :O
Om jag har tur.... För det verkar som puckorna som gjorde badrummet innan har ej satt upp en fukt spärr och kaklat direkt på väven? Assååå.. Ibland kan man ju undra vad mitt hyres bolag anställer för underbetalda idioter! Så hoppas verkligen att det är det sist nämnda. Då bör det vara klart till nästa fredag.

Men bara de kan komma någon gång????? Klockan är ju 9 snart.
Skickade iväg Alvas pappa idag för att köpa en ny vagn. Skulle ha åkt själv. Men vi har ju åkt på en släng med magsjuka :(
Vet inte än vad jag tycker om vagnen. Den verkar lite skev. Men micke får titta på den ikväll när han kommit hem från jobbet.

Så idag har vi bara varit hemma och myst! Och lyssnat på grannarnas jävla dunk.....!!!! Blir så less.
Just nu sover A och jag ligger på soffan och kopplar av :)



Alva ligger i badet och plaskar och suger på tårna. Doppa foten i vattnet och sen in i munnen igen. Sitter bredvid och är snart jätte blöt :P
Tänt hela lägenheten med ljus. Så vi ska bara mysa massor innan det ör dags för Alva att hoppa i säng.





Saknar min Micke bara som är hemma och sjuk ( Nej jag tycker inte synd om dig! ;) )
Och jag kunde ju inte låta bli och skicka mms om hur mysigt vi har det. hehe...



Om ni bara visste hur lycklig jag är :)

Såååå glad att prinsessan har sluppit febern från sprutan. Lite förhöjd temp. Men inget som ens märkts av. Och hon har varit precis som vanligt. Jaaaa sovit lite mer då. Men det gör mig inget ;)

Att vakna och titta på telefonen och så har man ett gulligt sms att läsa är nog bland de bästa jag vet. Att ha fått ett litet kärlekssms är ju aldrig helt fel :)
Idag blir det ännu en tripp till Willys. Har jag sagt hur less jag är på att gå dit? Joo en hel del. Eller att gå dit är ju helt ok. Men att gå hem är mindre kul :P



Alva har sovit mer än 12 timmar inatt. Mycket mer än mig. Har vaknat typ 12589764 gånger för att känna på henne så hon inte har värsta febern.
Men allt har varit lugnt. Idag är hon en gladfis som vanligt. Och ingen feber. Lite förhöjd temp.. Så peppar peppar att det håller i sig :)

Mamma ska ta en långpromenad med hund och barn. Då jävlar ska jag städa :)





Äntligen fick Alva sin 5 månaders vaccin... Inge kul alls :( Men det gick jätte bra och hon blev glad rätt fort igen :) Och har inte varit så kinkig heller. Men hon somnade redan vid halv 9. Så det lär inte bli någon sovmorgon i morgon. Hehe.

Nu är mamma här och ska sova med oss inatt :) Så vi har mumsat i oss massa ost och kex :D



Beslöt mig för att sova hemma idag.
Alva var inte alls rolig och natta. Hon har ju sovit med mig & Micke 2 nätter irad nu. Men skam den som ger sig. Efter några vändor in sover hon nu sött i sin säng :)

Själv har jag dukat fram ost och kex. Och måste sänga att det är sjukt gott :D Och självklart tänt massa ljus och halv tittar på film.

I morgon blir det ut och åka o uträtta lite ärenden :)



Nu är jag & Alva hemma en sväng :) Hon leker i sin gåstol och jag har slängt på en maskin tvätt ( ovanligt va? ;) )
Snart ska vi gå och handla lite. Tog ju tid att få mina pengar. Men efter mycket tjat så ;)

Ingela & Åsa var på Ikea häromdagen så de var snälla och shoppade en fårskinsfäll till mig :D Så nu är kylan välkommen..




Såååå tråkigt väder idag :(
Sitter och kollar på film med Jonathan. Kunde ju önska att det inte regnade ute iaf så kunde vi ju ha gjort något roligare idag. Men bara hoppas på att det blir lite bättre..

Och varför vaknar mitt barn så tidigt på helgerna? Vardagarna sover hon från ca halv 10 på kvällen till 8-9 på morgonen.
Helgerna vaknar hon helst innan 7 :/
Knasiga barn!



Titta vad jag kan ;) ( ja det är jag som ställt henne upp )

usch vilket dåligt väder. Skit tråkigt! Så ligger och latar mig på soffan och Jonathan tittar på "bio" på tven :)
Hade ju varit lite roligare med bättre väder så vi kunde ha gått ut och hittat på nått...

Och varför vaknar mitt barn
Ingela ställde upp som barnvakt efter Alva hade somnat :) Så jag fick gå ut och roa mig en stund. Och helt ärligt så hade jag jätte trevligt. Fick även med mig mannen ut fast han är nästan jätte sjuk.
Gick hem vid halv 1 eftersom Ingela skulle åka vidare. Men är så tacksam att hon ändå inte drack ( ja vin till maten räknas inte ) och var kvar hemma här själv med Alva.
Vid 2 så kom Micke och kröp ner i sängen <3
Alva väckte mig vid 4a och saknade nappen och sen vid sex. Så hämtade henne till våran säng. Så vi gick upp vid kvart över 8a i morse. Men hoppas verkligen hon sover idag så jag får sova lite mer :)
Mannen sover än och jag vill verkligen krypa ner och mysa..

Neeh lite mer kaffe på det här...



Micke har varit här hela dagen med mig och Alva. Nu sitter han hemma och mobbar sig med en kompis och spelar nått pang pang spel.
Ingela är här och vi har ätit en jätte god middag och avnjutit en god middag :)
Nu ligger Ingela i badet, Alva äter och mamma kommer när som. Så det blir en mysig tjejig familje lördag :)



Solen skiner varmt idag :) Så snart ska vi gå ut på en promenad tänkte jag :) Senare idag ska vi iväg för att köpa en ny fleece overall till Alva. Hon växer fort :)
Så just nu sitter hon i soffan och leker med sin napp. Jag dricker kaffe och poppar musik... Lugna Favoriter... ;)



Jag och Alva sitter i soffan och har tänt massa ljus och tittar på X Factor :)
Jag äter chips och Alva har fått en Majs krok.
Gotte grisar som vi är ;D



Var helt okej på öppna förskolan idag.
Sen gick vi hem till Shasse & Åsa och stannade kvar där i några timmar. Fullt hus och så fick vi pannkakor. Jävlar vad gott det var :) Kom hem efter 16. Sen gick jag & Alva o vilade. Skönt som bara den. Nu blir det soffa och mys. Och så tänke vi ta ett litet bad senare :)



God förmiddag folks!
Idag är det fredag och helg.. Morgonen har spenderats hos Mickes mamma :) Nu är vi hemma igen. Alva sover och jag tar ännu en kaffe och ska strax packa hennes skötväska för en tripp till öppna förskolan :)
Sen om jag orkar blir det en tur hem till moster Ingela. Får se vad klockan blir bara :)





Att jag nu igen kan ha min mjukisdress betyder att jag har gått ner massor i vikt :D
Och det gör mig riktigt glad. Gick upp massor i vikt innan jag blev gravid pga att jag absolut inte mådde bra. Nu går allt åt rätt håll..
Usch nu har Alva också börjat snora som bara den :( Rinner ur näsan på henne. Tycker så synd om min lilla bebis. Så nu ligger vi i sängen och hon sover på min arm.

Tvätten är igång som vanligt och lugna favoriter spelas ur högtalarna. Idag blir det hemma och massa mys. Vi skulle ha gått till öppna förskolan i morgon. Så vi får se hur det blir med det och hur vi mår.



som sagt.. Tar snor aldrig slut?
Antingen rinner det eller så kan jag knappt andas..
Buuhuuu :(
Kunde ju lixom inte låta bli att shoppa lite nu.. Behöver lite nytt i min garderob känner jag.. Sen är det fan shopping förbud för mig tills nästa år. Max 1 ny nyårs klänning till mig & Alva får det blir..
Beställde även en munkjacka till gubben och ett par vinter vantar till Alva.. 
Så nu är jag en nöjd och glad tjej.. Längtar tills det kommer hem :D
 
Ja nu är hösten verkligen här. Det bästa är väl att man kan plocka fram alla stövlar :)




Alva och jag har mest myst idag och lekt en massa. Nu sitter hon bredvid mig i soffan och hickar. Hon får alltid värsta hickan efter hon har skrattat..
Snart ska vi klä på oss och gå ut igen. Glömde köpa sköljmedel förut idag.. SUCK!



Jahopp.. Då kommer de antagligen få riva hela mitt badrum. Hela kaklet har släppt från väggen.. :( 
Så med min otur så lär det ju ta hur länge som helst innan det blir klart.. Halllååå.. MITT BADRUM..!! Hur f*n ska jag klara mig utan det? Visst jag kan ju alltid vara hos micke. Men det är ju så mycket lättare o vara på hemmaplan med Alva då alla hennes saker finns här...
 
Alva har precis somnat och jag ska laga lite lunch tänkte jag och sen slänga mig på soffan. Är inte helt kry.. :(
Har haft en jätte trevlig dag och kväll hos mamma. Nu ligger vi i sängen. Alva har precis somnat och jag halv tittar på film. Mamma får sova på bäddsoffan eftersom vi har intagit hennes säng. Men hon får lite sovmorgon i morgon eftersom vi tar Vilgot innan vi åker. Tänkte våldgästa Sara också om vi hinner.. Spruta i morgon för min lilla älskling :( Hatar det... Och tiden är så sen så Micke kunde inte följa med.. Men något han var lycklig över iaf då han hatar sprutor. Och jag ville inte gå själv. Både mamma & Ingela var inte hemma då heller. Men det kommer gå bra :)
god natt på er <3



Nu står vi och väntar på tåget som kommer när som. Vi ska åka till mamma/mormor och sova över där :) Ska bli jätte mysigt.. Länge sen vi var där nu...
Var snabbt förbi Micke och Jonathan innan vi åkte också.. Har ju inte umgåtts nått i helgen då båda har haft massor att göra.. nu kommer tåget..



Tänk att det redan har gått 5 månader sen jag klämde ut min lilla plutt <3 Kärleken är obeskrivlig. Att se alla framsteg hon gör och se hur hon utvecklas som en liten människa :)
Finns ingen kärlek i världen som min till dig. Mitt älskade lilla barn. Du är mitt allt. Du gör mitt liv komplett <3



Nu är köket helt klart.. Jag är rätt stolt över att jag fixade det mesta helt själv :D
Ja borrningen stog inte jag för. Micke kom upp i morse med sin son och fixade. Han fick hjälpa pappa med skruven och jag försökte roa en skräckalagen Alva.. haha





Så här har ni innan och efterbilder :D
Nu ska vi åka och kolla på en ny vagn.. Är nästan helt säker på att jag kommer att köpa den... Äntligen... Nu börjar jag förstå mammor som köper nya vagnar hela tiden ;)
Japp nu är första lagret målat i köket.. Fan vad jag är bra... Neeeh ska sanningen fram så kom faktiskt Micke upp och hjälpte till :D
Alva somnade sött för natten redan vid halv 10. Men i natt får hon sova i min säng eftersom hennes rum ligger precis vid köket. Borrningen får vi ju vänta med tills färgen är torr i morgon. Hatar att vänta. Vill helst bli klar med allt på engång.. Eller ja jag får vänta för borra är något jag inte kan själv..
Neeh nu måste jag försöka att sova så jag är pigg tills i morgon :)
Pussss





Alva har somnat för natten nu.. Jag har mer eller mindre tejpat klart i köket.. Tänkte måla när hon hade somnat. Men väntar nog tills i morgon så jag är helt pigg när jag gör det. Lätt att jag kommer slarva annars för jag bara vill hoppa i säng.
Micke kommer snart, men blir nog bara en dusch o sen puss & godnatt..
 
Kommer bli sååå fint i mitt kök.. Men kommer nog få köpa en färg till.. För nu vill jag måla båda väggarna och den lilla "kanten" och det kommer nog inte min färg räcka till.. Jag har verkligen ingen aning om hur mycket man behöver.. Men 2.5 liter känns väligt mycket förlite till så mycket vägg.. Men men det märks.. Iaf om jag behöver måla 2 lager.. Nej jag kan inget om sånt här. Men någon gång måste man ju lära sig. Det värsta jag vet är att vara beroende av andra. Fast jag inte har svårt att be om hjälp om jag behöver :)
 
 
Denna vecka har verkligen sprungit iväg.. Igår fick jag hem mina "nya" soffor.. Så mina gamla har åkt in i köket.. Lägger ut bild när jag har målat om och fått upp hyllor. Förhoppningsvis får jag hem väggfärgen idag.. :) Lite halv drygt och inte ha körkort och bil nu känner jag.. Är rätt låst. Har faktiskt ingen lust att sätta mig på tåg & buss för en burk målarfärg och roller med fat. Men som tur har man släkt som fan ALLTID ställer upp <3 
 
Alva chockade mamma igår.. Tittade på henne i gå stolen ( brukar passa på o göra massa när hon sitter där ) då ställer hon sig upp helt själv tittar på mig och ler.. Ååååh hela mitt mamma hjärta bara smälte och jag började nästan gråta av lycka.. hehe..
 
Just nu sitter hon i sin baby sitter och försöker sätta sig upp själv som bara den.. Fast det går inte lika bra.. Men jävlar vad hon försöker. Hon har säkert suttit så i 10 min.. Själv ska jag fortsätta och pula hemma.. Går ju inte allt för fort eftersom Alva bara sov ca 1.5 timme samanlagt igår på dagen.. Men ska INTE klaga då hon sov 12.5 timme i sträck på natten ;)