Vi alla vet att jag har ett humör som heter duga..
Men i detta spel är det faktiskt inte bara jag som är det svarta fåret.. Vi alla gör och har gjort fel. Så sluta skyll allt på mig !!
Även ni gör & har gjort fel.. Jag har även bett om ursäkt.. Men inte ens med alla jäkla gravid hormoner och efter hormoner så fort man sa något och blev arg så har det tagit hus i helvete.. NOLL förståelse för något. Och sen undrar man varför det är som det är?
Sluta säg att jag har gjort fel.. Sluta skriv saker på Facebook. För snart skriver jag ut allt som en öppenbok som ALLA kan läsa. Visst alla parterna har sin sida att berätta. Men kanske är dags att alla får läsa min också?
Woohoo.. Grattis till mig som fyller år idag :) 
Kan säga att jag är långt från pigg idag då jag kom hem 4a i morse. Alva vaknar 6.. Fast Micke går upp med henne så vaknar ju jag med. somnade om runt 7 gick upp vid 9. Och var absolut ingen människa.. 
Men somnade om med Alva vid 10 och gick upp vid 12. Så nu känns det lite bättre. 
Micke var snäll och gick ut med Vilgot också. Och handlade mat & cola...
Men snart ska jag klä på mig och gå ut på en liten promenad. Kan vara skönt och blir säkert piggare då :) Och så måste jag handla blöjor.. 
Sen ikväll blir det bara massa mys med min lilla älskling och med min stora älskling :) 
 
Neeh nu tror jag lilldamen börjar bli hungrig ( som vanligt ;) )
 
 
Japp nu är mormor här :)
Hon har varit snäll och köpt två st barnfotöljer till Alva. Lite tidigt, men var sååå bra pris på dom så hon kunde inte låta bli :) 
Och själv har jag tagit en låååång dusch med ansiktsmask osv. Det var skönt. Nu har jag fixat mina naglar och dricker en cider. Man får passa på när hon är här så är man nästan lite barnledig fast dom är hemma med mig:D
 
Och så fick jag även en tidigt födelsedags present av mamma. En torkställning. Ja det kan jag säga att det behövdes, tvättmaskinen går ju på högvarv här hemma. Det är kräks på mig själv, på alva, sängkläder, filtar.. Ja ni fattar ;) Så det var en bra present. Nu mera önskar man sig & blir glad för saker fast de är "tråkiga" men de behövs.
 
Neeh nu ska jag softa på ballen ;) 
 
Mamma var precis här och hämtade Alva & Vilgot för att gå till Willys och handla lite :) 
Så nu ska jag passa på att städa. Känner mig rätt utvilad idag fast jag bara sovit 6 timmar.. Men kommer väl sen. Fast idag kan jag vila om det vill sig eftersom mamma ska stanna inatt :)
 
Morgonen har bestått av fika. Först kom Ingela upp bara sådär.. Alltid lika kul när folk kommer oinbjudna.. ( Ja iaf av folk jag gillar..*sss* ) Och sen kom Micke upp.. Så vi snackade skit och de roade Alva och jag bara låg på soffan och var lite tjockis.. HAHAH..
 
 
Alva fick för sig att vakna vid 4a i morse också.. Inte heller okej.. Men som tur funkade nappen till halv 7 :) Gick upp gjorde mat, kommer tillbaka och neeh då sover hon igen. HAHA.. Så vi gick upp vid halv 8a :) 
Sovit halvdåligt inatt.. Var det inte det ena så har det varit det andra. 
Och någon kille som har gått runt och skrikit runt huset halva natten.. Som tur var jag så trött så jag inte väcktes av det. Värre för mamma som knappt sovit :(
 
Neeh nu ska jag ta hand om min gnällspik :)
 
 
Sitter just hos mamma. Alva sover och vi har unnat oss lite ost & kex och halv smuttat på lite vin. Gott vare.. Skit film på tv, men trevligt sällskap så blir det bra iaf :) 
Så nu är hon ute med hunden, så det blir någon annan film och sen soooooova. 
Är inte ett dugg pigg idag då Alva fick för sig att börja knorra runt 4a i morse. Fast vi gick inte upp tills kl var halv 6... Hon somnade om sen men jag kunde bara inte fast jag var så trött.. Eftersom hon bara sover så korta stunder så är det svårare för mig att komma till ro eftersom jag vet att hon vaknar snart. Och ändå sov hon 2 timmar då. Och alla biverkningar från sprutan verkar borta nu...
 
Men har möblerat om i mitt vardagsrum idag.. Inte det bästa, men får duga tillsvidare..
Nu ska jag göra mig i ordning för natten :)
Skiljer ca 10 veckor på bilderna.. Vilken skilnad :) Mammas stora tjej <3
 
Igår fick jag ett nytt vardagsrumsbord och jag är såååå nöjd :D
 
Ja nu har jag lagt ut min lägenhet för byte. Och bara att hoppas på att någon vill byta med mig. 
Då säger jag & Alva hej då BRO! 
Självklart så kommer jag att bo kvar i sthlm. Så går ju alltid att ta sig överallt med tåg & buss :D
Längre bort vill jag ju inte flytta heller, vill ju alltid ha relativt nära till familj och vänner.
Men väljer att flytta av en del orsaker som jag väljer att inte nämna här då det kan tas som påhopp.
 
Känns lite som att det är NU eller ALDRIG detta gäller. Och vill verkligen inte vara kvar här när Alva kommer upp i skol åldern..
 
Neeh nu vaknade prinsessan :)
Usch min lilla prinsessa har bara sovit och sovit.. Febern har varit rätt låg tills för 1 timme sen.. Då låg den på 38.3. Så hon har fått lite Alvedon nu. Så nu är hon lite piggare och ligger och pratar i sitt babygym i min säng bredvid mig.. 
Men usch vad dåligt hon har sovit inatt, fast hon sovit hela natten så har hon knorrat och knorrat.. fick väcka hemme vid 9 i morse för jag tyckte att det var dags för henne att äta. Gått mer än 12 timmar mellan maten då.
 
Har hunnit otroligt mycket idag eftersom hon har sovit.. Barnet som annars bara tar massa powenups.. hehe.. 
Men blir iaf bara massa myyyys :) Malin har varit här och fikat med oss idag. Och senare kommer mormor :D 
 
 
 
 
 
Idag fick Alva 3 månaders sprutan. Gick jätte bra, men det skar i mamma hjäratat när man hörde hur ont hon tyckte att det gjorde.
Så hela dagen har varit lite upp och ner med lite feber. men blivit värre nu mot kvällen. Så hon har precis fått en alvedon och ligger och bökar bredvid mig i sängen. Och kommer nog snart somna. Då hon brukar somna runt denna tid så är hon nog rätt trött fast hon sovit massor idag. Så inatt får hon sova i min säng. 
Hon växer så det knakar och ligger fint på kurvan. 
 
Så nu ska jag väl glo på en film och hoppas att natten går bra.. Min lilla prinsessa <3