Alva råkade publicera inlägget innan ;)
Här sitter vi o myser med lite tända ljus och musik.
Idag ska vi packa lite eftersom Alva ska sova borta :D Så jag och Micke ska ut och äta o sen festa lite :)



Japp och nu var det helg... Igen :) Idag har vi städat en del. Har ingen lust och göra allt i morgon när vi äntligen är barnlediga :) Sen kom Ingela upp. Så vi har mumsat massa onyttigt och skrattat massa med Alva :)
Snart kommer min älskade man hem. Så blir det mys med mackor och te o någon film :)





På Lördag har jag och Micke barnvakt :D För första gången på 4a månader kan vi göra något ihop utan barn.. Gisses vad jag kommer sakna henne men ska bli så skönt att komma ut själva. Inte ofta något sånt händer men något som man verkligen uppskattar. Och Alva älskar att vara hemma hos Ingela och Luis så det känns jätte bra :)

Så just nu pumpar vi musik hemma och Alva ligger och pratar med sina kompisar. nalle puh , tiger och ior...
Micke gick precis till jobbet :(
Så nu ska jag fixa Alvas medicin innan hon ska sova en stund :)





Ni två är det bästa som hänt i mitt liv. Jag älskar oss så det nästan gör ont ibland. Ni förgyller mina dagar med glädje, värme och kärlek.
Skulle aldrig byta ut er mot något.



Alva har nu fått för sig att 11 på kvällen är en bra tid och somna på. Hon brukar ju i vanliga fall somna runt 9 senast 10. Bortskämd som vi är här hemma ;)
Idag blir det att uträtta lite ärenden.
Och njuta av det fina vädret :) Dock inte så varmt än, men blir nog bättre under dagen.



Idag har vi legat i sängen och bara myst alla 3 <3 Så skönt att Alva vaknar med ett leende och ligger gärna och pratar med mig & Micke innan vi går upp och det är dags för mat osv.
Micke är hemma nu och skulle fixa lite. Alva sover igen bredvid mig.
Snart kommer hennes pappa. Då blir det städa för mig så de kan umgås :)

Sen blir det även hämta ut paket på posten och sen ta en tripp till Willys. Verkar bli helt ok väder så vi kan gå både dit och hem. Måste ju röra lite på fläsket ;)



Jahopp. Då var det redan kväll. Denna dag har gått otroligt fort och ändå har jag inte gjort ett skit mer än att tvätta hehe.
Alva sover just nu efter massor av knorrande och klagande. Hehe. Men hon lär nog vakna snart igen.

Neh ska väl ta o plocka lite eller bara sitta kvar på min bleka rumpa ;)




Igår hade vi en Heldag hos Micke som har börjat bygga trall med sin bror och pappa :) Senare kom Krille upp till mig o fikade o snackade skit. Länge sen vi sågs så det var trevligt :D Sen kom micke och hans pappa upp på middag :) och så blev det att titta på Beck. tiden bara rann iväg igår. Så jag och Micke tog en dusch.. Måste säga att med nya dusch draperiet blir det riktigt mysigt och duscha... hahaha...
så nu ligger Alva o sover. Önskar jag med kunde somna. Är så jävla trött...




Idag gick vi till Willys. Jätte skönt. Vi har ju mest varit hemma hela veckan så en promenad dit och hem var helt underbart. Skönt väder också :)
Sen tog vi en tur till Micke. Hem sen kom mamma. Så jag har passat på att kasta massa skräp. så skönt. Så hoppas Kalle kommer & hämtar sängarna i morgon annars skänker jag bort dom till någon annan!!! 
Nu har mamma åkt hem och jag sitter och väntar ( längtar ihjäl mig ) på Micke :) Sen blir det bara massa myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys... Både jag och Alva saknar våran Micke jätte mycket. Så kul och se hur glad hon blir bara han stiger innan för dörren. Det verkligen skiner om henne fast han inte ens har hunnit säga ett ord till just henne :) hehehe
 
Neeh nu tror jag allt Alva har vaknat. Och jag ska hänga tvätt  (i vanlig ordning )
 
Puss från oss :)
 
Har sovit jätte gott inatt :) Alva började knorra vid 5 i morse.. Mindre kul. Men vi gick upp vid 7. Vilket är helt okej :) 
Så nu ligger hon i sitt babygym o lyssnar på musik och leker med sin fjäril. Själv har jag kokat nappar, slagit på en tvätt o så :) Så nu ska jag fixa hennes medicin, för ordning en flaska med varmt vatten så ska vi knata upp till Willys :) Får se om mamma/mormor kommer idag. Tror det. Vore ju trevligt :D
 
Bjuder på en bild igår på Alva när hon äter blåbärspure. Snacka matglatt barn när mer eller mindre inget hamnar utanför.. hahaha
 
Gulliga Camilla & Kristin. Skrev på min Facebook att jag längtade efter ett glas röttvin och ett långt varmt bad. Ligger i sängen och nattar Alva så knackar det på dörren. Jo där står Camilla med en flaska rödvin och frågar om dom ska ta Alva en stund. Jo Alva somnade typ 3 min efter hon gått och oj vad jag njöt av badet och vinet. Och måste säga att det var ett otroligt gott vin också. 
Så nu ska jag glo på film med massa tända ljus och bara njuta :)
Tack för att ni gjorde min fredagskväll mycket bättre <3
 
Hittade en ny vinterjacka till ett bra pris :) 
Hade min förra vinterjacka när jag var höggravid och är absolut inte som den ska vara ;) Så jag kände att en ny satt bra på sin plats. Och sen har jag nog aldrig haft en vit vinterjacka någon gång..*Sss*
 Så nu är det bara att hoppas på att den är skön och sitter bra =)
 
 
Nu börjar mitt sovrum ta form och jag är så jäkla nöjd :) Lite som skall fixas, men eftersom jag har varit dålig så har det fått vara som det är

 
 
 
Fick ju hem paket idag ju :) 
Så blev även nytt till badrummet. Kände att jag måste ha en riktigt färgklick någonstans i hemmet. Och det fick bli i badrummet.
Även köpt en bra låda att ställa allt tvättmedel i svart. Och ska köpa sen en bra svart tvättkorg :)
 
Detta är Alvas favorit låt. Hon blir glad varje gång jag sjunger den ( Stackars barn med min sångröst ) 
 
 
Så nu ligger vi åter igen i min säng för natten. Så nu har jag vant Alva att sova med mig. Altså, hur tänkte jag där?? Eller ja nu har jag varit as sjuk så har inte rikigt orkat. Men hon har sovit i min säng bredvid mig nu i en veckas tid. Hon som alltid har varit duktig och sovit i sitt rum själv hela nätterna.. jaja.. Bara att hoppas på att det går snabbt att vänja av. Har lixom haft i tanken att om hon sover själv nu så blir det ju mindre bråk sen när hon blir äldre.. Men det är ju sååå mysigt.. Så nu ska jag och Alva titta på film.
Man in black 3 får det nog bli :)
GODNATT från oss :)
 
Idag har Alva vänt sig från rygg till mage. Och sen när hon lessnade vände hon sig från mage till rygg och upprepade det en gång till :) Duktig tjej & stolt mamma :) 
 
Och så har vi hämtat ut paket från posten.. Jätte paketet.. Så imorgon får micke komma hit med borrmaskinen och fixa till i Alvas rum :D 
Han har hållt sig borta nu pga sjukdom.. Mindre kul.. Saknar ju mitt stora hjärta <3
 
Jahopp.. Nu verkar Alva ha blivit lite sämre,, snorar som bara den. Och nu sover hon IGEN ??!!
Önskar bara att jag själv mådde lite bättre så jag kunde passa på att rusta upp hemmet. Det har förfallit rätt bra i sjukdomen här hemma ;) Men idag mår jag lite bättre iaf :) Ska försöka ge mig på Willys. Men blir bussen isf idag. Dumt att anstränga sig allt för mycket.
Jag har vattnat blommor idag iaf ;) Woohoo.. hahaha
 
Trodde Alva somnat för natten.. Men neeh hon var visst vaken. Jag som precis släckt ner allt och lagt mig i sängen för att glo på en film..*ss* Så nu ligger hon här bredvid mig och pratar med sitt täcke,,*sss*
Ja idag har hon varit ett exemplariskt barn iaf och varit sympatisjuk med mig,. hahaha.. Sovit bra har hon gjort och gnällt i en 10 min typ så jag ska inte klaga alls idag... :) 
Fast hon vaknade vid 6 i morse vilket inte uppskattas från min sida.. Brukar ju ha lyxen och aldrig behöva gå upp innan klockan 7 på morgonen..
Jag vill mest bara sova.. HATAR att vara sjuk..
 
Här hemma är vi sjuka.. Alva har lite feber och hosar.. Men hon är pigg och glad iaf :) Värre med mig.. Feber, ont i kroppen, snorar osv... Och vill sova.. Men det vill inte Alva så det är bara att bita ihop.. Fast klockan är snart kvällen och sovdags för henne så då blir det diska och hänga tvätt.. Inte orkat mycket alls idag. Ett under att jag orkade ta mig till Ica.. Men både jag & Alva behövde lite frisk luft :) 
 
Tiden bara rinner iväg och Alva blev 4a månader i Fredags...
Hon kan "gå" nu i gåstolen.. Fast det går bakåt ;) Vi har börjat med smakisar.. Päronpure är en hit och hon gapade glatt år skeden idag :) Och hon kan åla i sängen ( ja när hon själv vill ) Och hon har även växt i sina 68 kläder nu,, Det går undan!! 
 







Nu har jag shoppat lite till Alva. Nya vagns & badleksaker, mattor, krokar, badhanddukar osv :) 






Så det bör ju komma någon dag denna vecka. Ska bli kul och göra om lite i hennes rum nu när det är omtapetserat. Så nu i veckan ska jag gå och leta efter färg så ska jag måla om en byrå :)
Vill inte ha kvar bokhyllorna nämligen.. 
Kommer bli sååååå fint där inne :D