20120622_090213 (MMS)

Igår blev min lilla tös 7 veckor. Tiden verkligen springer iväg. Hon ler hela tiden och gör massor av roliga ljud. Vill knappt ligga ner längre. Mest stå upp. Sover knappt gör hon heller vissa dagar. Små tupplurar på 20-30 min 3 gånger om dagen. Känns som att jag och mitt hem håller på att falla.. Haha. Hinner ju bara göra lite itaget så finns alltid nått att göra varje dag.. Jag kan vara sååå trött och less ibland men så kommer det där vackra tandlösa leendet så är allt bra igen. Vad jag älskar detta barn <3

Fan vad jag mår bra :) Känner mig lycklig innefrån och ut. Jag har världens finaste dotter som jag älskar mer än allt. Finaste familjen, kunde verkligen inte få en bättre familj. Och mina vänner som betyder massor på det. Kunde verkligen inte önska mig mer. Men på allt det så har jag träffat finaste killen som får mig att skratta och att må lite extra bra.. <3

Liiite trött idag då.. Men skyller allt på mr ;) kom i säng efter 2 inatt. Alva vaknade vid halv 4a åt och somnade om till halv 8a idag. Nu sover hon igen och jag ska ta hand om disken och äta lite frukost tänkte jag. Sen kommer Jessica kanske... Nehepp.. Tjii fick jag. Prinsessan är visst vaken...

Alla verkar inte vet vad som menas med ansvar. Att ha barn betyder inte bara att man ska ge en flaska o sen ha lite mysigt medan barnet sover på ens axel.. Neeh det menas med att man följer med på läkarbesök byter blöja osv..

Tisdag idag och lite grå mulet.. Alva sover och jag har rensat ur lite barnkläder till min vän Jessica som ska ha barn i Oktober :) En liten pojke, ska bli sååå spännande.. Och otroligt kul att vi fick barn samma år :)
Tröttmössa är jag idag också.. Blivit sena nätter och lite sömn.. Men jag skyller ifrån mig allt på MR ;)

God morgon. Sjukhus besöken gick bra igår. Lite snål är hon på att lämna blod bara. Men efter 4de sticken gick det bra. Och så fick hon ett till mjukis djur. Kommer aldrig behöva köpa det till henne. Besök igen om 2 veckor för nya provtagningar.. Känner mig mer död än levande.. Hon har haft ont i magen på kvällarna ett par irad nu. Så inte blivit mycket lugn o ro eller bra sömn då hon har sovit som bäst på mig. Men allt för min lilla flicka. Just nu är mamma ute på en lång promenad med henne och hunden. Så jag ska passa på att ta en lång dusch och skura badrummet :) Sen blir det inte mycket idag. Min kropp skriker efter vila..

God morgon. Sovit gott inatt. Alva vaknade vid 20 i 8a så var bara att gå upp fixa mat och medicin till henne. Sen blev det dricka kaffe med Mr M. Alva sover nu igen, jag dricker mer kaffe slängt i en maskin tvätt och ska snart äta lite frukost och fixa hemma. Vilket jag inte hann med igår eftersom A var väldigt kinkig och inget passade damen alls. Efter mycket om och men somnade hon vid 10. Sen stod det mys på schemat och hon sov till 4a. Senare idag kommer tant Malin på fika <3 länge sen vi sågs nu. Så ska bli jätte mysigt..

20120603_094843 (MMS)

Alva sover. Jag har duschat, tagit hand om tvätt, ätit lunch och plockat lite hemma. Promenad blev det inget av i detta väder. En snabbis till centrum och hem. Ska försöka vila en stund nu innan A vaknar. Igår hann jag knappt lägga mig ner. Så peppar peppar att jag hinner vila 30 min iaf. Pigg mamma = gladare mamma..

Idag blir min stora fina tjej 4a veckor :) tiden går verkligen snabbt. Det har vi firat med att sova i nästan 7 timmars sömn. Vaknar äter lite mer, kräks ner mammas säng och slocknar till kvart i 9. Så jag känner mig pigg idag :) Nu har hon ätit, badat och gnällt lite så nu håller hon på att somna på mig.. Fint väder är det idag. Så promenad blir det. Varit inne nu i 2 dagar pga vädret. Eller har sprungit över till micke.. 25 meter mellan portarna. Längre ä så har vi inte kommit. Hehe.. Så nu hoppas jag hon sover en stund.. Jag är jätte hungrig o vill ha frukost..

Min lilla fisunge har tryckt i sig ca 250 ml på 3 timmar och varit vaken lika länge :) ett vanligt mål är på 120-150 så jag hoppas verkligen att hon kommer att sova länge inatt. Själv ska jag ta en cigg och slänga mig på sängen och glo på film. Hoppas på att somna jag med snart. Och jag hoppas Alva sover till 5 iaf med tanke på all mat och vaken tid :)

Nu har lillfisen sovit i sin säng i 45 min.. Så jag hoppas att hon sover gott vidare där i :) Så jag har hunnit slå på en maskin tvätt, diskat och sätta på mig ett ansikte. :)
Idag får vi besök.. Hoppas de är kloka nog denna gång att INTE plinga på dörren.. Vem plingar på dörren hos någon som har små barn?
Men men.. Så nu ska jag passa på att njuta av en kopp kaffe och en cigg.. Ringa Sandra också och babbla lite skit tänkte jag..
Ikväll är det nog mys som står på schemat med massa tända ljus :) Passar bra i detta väder..


20120602_094105 (MMS)

Det har varit slagsmål på min balkong... Vågar inte ens gå ut dit för att få med mig massa skit in... Jävla fåglar .

Joråå.. Hon sov i sin säng till kl 3 inatt :D Sen var det matdags igen :) Åt somnade om ( bredvid mig ) och sov til 20 i 7 igen.. Så nu har hon fått medicin och mer mat så nu sover hon sött igen.. Men borde vakna snart igen :D

Regnar ju mer idag än vad det gjorde igår.. As trisst. Ingen aning om vad vi ska hitta på idag faktiskt.. Blir nog en hemma och mys dag.. Skulle verkligen vilja ta ett bad men jag får inte bada än.. Så blir nog en dusch för mig & Alva :)

Jaa jusste, färga håret ska jag göra idag :) Skönt och få bort denna hemska utväxt faktiskt..
Neeh nu ska jag njuta av mitt kaffe och ta en cigg innan lillfisen vaknar :)

uj uj uj vilken mammig dotter jag har.. Inget duger på kvällarna när det är dags att sova.. Jätte mysigt är det ju så klart. Men efter 2-3 timmar när jag har försökt att få henne att sova i sin säng mer än 20 min så är det inte så roligt längre..Men men får bara inte ge upp ;) Nu har hon legat i sin säng ett tag iaf och jag hör hur hon ligger och knorrar. så får se. Blir väl en natt till på eller bredvid mig i sängen. Kan ju säga att jag är rätt stel när jag vaknar..*ss*
Trött har jag varit i dag. Micke gick hem vid halv 2 inatt och så gick jag & Alva upp vid 8a i morse. Sen var vi till frissan fixade ögonbrynen. Och sen vidare till BVC. Så nu väger min lilla fis 3900 g och är 53 lång. ÄNTLIGEN börjar hon öka i vikt. Så hon har haft en viktuppgång på 460 g ca sen hon föddes. Sen gick vi till Micke efter fikade och kollade på film. Hem eftersom Bente skulle komma förbi och sen kom mamma lagon till Alva vaknade eftersom mina ögon gick i kors och mina käkar höll på att gå av av allt gäspande så var hon snäll och tog henne och jag sov i 2½ timme. Vilket känns nu. Inte ett dugg trött fast jag verkligen borde passa på och sova medan Alva sover..
I morgon vet jag inte alls vad vi ska göra. Verkar som att det skall vara dåligt väder hela helgen? så känns inte allt för lockande att gå ut heller..