Vaknade med en riktig jävla smärta i mellan benen och i urinröret hade så ont så jag började gråta. Får sitta och vagga fram och tillbaka för att det ska kännas okej. Upp och kissa, gjorde iaf inte ont. Så nu sitter jag och väntar på att VC ska ringa upp mig. fy faan.. Hoppas att det är urinvägs infektion så man vet vad det är och att det går och göra någon ting åt saken. För detta är fan inte kul..
kommer inte ens kunna gå ut med min hund i dag känns det som. Men som tack har jag min fina vän Sara som tar morgon promenaden iaf så jag slipper tänka på den..
Hm kanske är dags för mig att hoppa i sängen snart. har absolut ingen lust alls och jag har totalt vänt på dygnet vilket inte alls är likt mig. jag älskar att gå upp på morgonen och nu vill jag helst bara ligga kvar hela dagen och dra täcket över huvudet. Vill bara stiga upp och känna lycka. Jag vet inte vad som händer? varför känner jag mig så nere för? Minsta lilla får mig att börja gråta floder. Jag som aldrig gråter annars, förutom på fyllan..
Vet inte heller om det bara är hormonerna som är ur balans eller något? Men jag vill bara känna ett lycko rus i min kropp. bara att få må bra. Jag kräver inte mycket för att må bra. men detta, nej jag vill inte bli deppig igen. 
Jag Vet att jag har något helt underbart framför mig. Men jag vet även att det kommer bli en kamp innan jag kommer att kunna koppla av. Och jag vet inte ens om jag kommer kunna vinna denna kamp. Det gör mig orolig. För man vet aldrig idag. Hur mycket jag än hoppas och tror så finns det alltid en chans att det inte blir som jag vill och känner är viktigt.

Hunden är nu iallafall rastad. Och i morgon ska jag träffa farmor och få komma bort. Så det kan nog göra mig gott :)
Sov gott mina vänner.
Nu halv sitter jag i soffan med en sparkade bebis i magen och en kelsjuk hund till ice age 2 som går på 4an just nu :)

Vi har precis varit ute på en prommenad men han var inte så lycklig eftersom de sjkuter massa smällarna nu små ungarna. sen hoppade det fram en unge och skrämde mig på vägen. Och jag kan fan inte vara tyst så mina grova ord blev : Jävla turk unge ta banan båten hem.. Asså jag blir så arg när de skjuter smällare och raketer och skrämmer folk. Sen blir jag nog mer arg bara för att jag har hunden med mig då han inte gillar när det säger PANG..
Och så undrar jag varför ens föräldrarna ger dem saker att använda? Fattar de inte vilka olyckor som kan ske?? Puckade jävla människor..

Åhh på fredag får min älskade mobil en ny ägare. Jag har verkligen inte råd att ha den kvar då den kostar mit 425 kr/månaden vilket är väldigt saftigt för mig med en låg inkomst. Och mitt mål är att vara skuldfri 1 månad innan bebis kommer. Så nu jävlar, jag kommer lyckas jag vet de.
Men som jag sa men jag vill ha en skit telefon i ut byte. så länge jag kan ringa och smsa så är jag nöjd. Så jag fick en Sony ericsson experia mini pro.. Jo det tyckte jag var ett jävligt bra byte.
Så i morgon ska jag åka till Jakobsberg för att träffa min farmor och så ska jag köpa en kamera om jag hittar någon billig. måste ju ha något att fota bebis med när hon väl kommer :)
Så nu ska jag ner till turken och handla något litet att äta. Har ingen lust att laga mat så ibland så får jag vara lat ;)
Neeh inte mycket blev gjort hemma.. Städade bort julen och diskade mig själv..
bebis sparkar på i magen och jag finner en otroligt mysig känsla utav det :) Fast jag absolut inte är på topp med mitt humör idag. Känner mig halv nere, inte ledsen eller så med lite deppig. Och jag kan inte sätta fingret på varför vilket också irriterar mig..
Så nu ska jag hoppa i ytterkläderna och bege mig ut i denna storm med hunden. Vill helst bädda ner mig i sängen och sova. men har man hund så har man. Men skulle för allt i världen aldrig vilja byta bort min lilla hårboll <3
Idag blev jag 800 kr rikare på att sälja mitt barbord. Har fått det gratis så man kan verkligen säga att jag tjänat 800 kr :) Lite tomt blev det, men vill få bra plats med bebis utan att behöva känna mig instängd i mitt egna hem.
Och lite trisst blir det väl när man ska ha folk hemma på middag. men folk får väl sitta på mattan runt V-rums bordet och käka. Inte mer än så ;) hehehee
har varit och terrat Sara hela dagen så vi har kunnat vara två jävla gnäll kärringar ;)
Hunden ligger och sover o jag halv kollar på ice age, älskar den filmen.
Snart ska jag dammsuga, moppa och skura toan sen på schemat står det duschen för mig. Sen lär väl klockan hinna bli kvälls promenad och sängen. I morgon blir det till att tvätta och städa bort julen. Nu är jag massor med less på den kan jag säga er. Har iaf inte haft någon riktig julkännsla detta år. Nästa år lär ju bli massa mera mys när jag får ha bebis här ♥
En låt som ofta gick i högtalarna för några år sedan :) Och gillar den än.. hehe
Idag är det tisdag och vanlig dag i dag så de flesta är ju och jobbar. Men som tur är Sara hemma så jag har någon och tracka. hehe...
Senare idag kommer det en tjej som ska köpa mitt barbord. behöver både platsen och pengarna. så ska köpa en digital kamera för de pengarna hade jag tänkt mig.. Så blir väl Jakobsberg någon dag. Farmor ringde och ville träffa mig och ge mig en julklapp så varför inte :)
Så nu sitter jag och dricker kaffe och ska strax ut med vovven som ligger snällt och kollar på mig med ena tassen på fjärrkontrollen till tven.
Sen ska jag nog ta mig i kragen och stor städa. Ni vet skura köks luckor och sånt där tråkigt. Hatar de..
Kroppen: I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.
Så nu har jag fixat tillbaka en super gammal blogg.. ( 2007 ) Har aldrig gillat blogg.se och är sämst på att fatta hur man fixar hur den ska se ut och så. men men det gick att lägga lösenord iaf. Huvudsaken då jag faktiskt inte vill att alla ska läsa så nu kan jag skriva på hur bäst fan jag vill och klaga av mig om allt.. hahaha
Så nu ska jag fatta hur allt går till sen ska jag väl börja blogga som vanligt. Så tråkigt att börja om från början bara..